Categorias
Uncategorized

NFL Chance, Vegas Traces, Picks, Advances, Bets, Predictions Za posedovanje 7. meseca 2021

Novi Chiefs ostajajo favoriti, ki vam bodo pomagali zmagati pri najnovejši AFC, kljub temu pa so naleteli na nekaj udarcev na ulici, da bi začeli celotno leto. Namesto tega bi lahko bilo njihovo zavetje slabo, kar je lahko nekaj, kar lahko povsem novi polnilci vzamejo zasluge. Prvotnih 14 dni vašega lastnega leta NFL je hazarderjem zagotovilo veliko boljše razumevanje najnovejšega leta NFL 2021, kljub temu pa se tudi NFL zlahka premakne stran od nekaj dni, da bi vam pomagal teden. Znotraj 1. meseca so New Orleans Saints zmagali zaradi 35 in Green Bay ste morda obdržali le na približno treh izdajah.

  • Ampak ne, popolnoma novi Colti bodo zmagali v skupni igri in ne boste mogli zagotoviti varnosti, ki jo ponuja najnovejše področje.
  • On ima 4-0 SU, medtem ko je v letošnjem letu podcenjeni in boste Saquon Barkley sestavljal kraljevo skupino v zadnjem polju.
  • Čeprav ne, najnovejši podatek zagotavlja, odkar se je povečal na Cowboys -9, ki sledi preverjanju stran od Wilsona od nastopa podajalca.
  • Uporabite lahko našo lastno izbiro filtrov, da hitro izberete najnovejšo športno stavnico po lastni izjavi, ki ponuja najboljšo terminologijo za izbiro ljudi, ki bi jo morda želeli nastaviti.

Nimam določenih težav z dejanskim prenosom tako pogosto, kot imam težave s tem, kje pozicionira eno od najbolj drugih velikih napredkov znotraj enajstega dne. Štiri funkcije igre z dvojno roko so se nedavno razvile, vendar je Dallasovih 10,5 predmetov šele 3. največji pri novih 49ersih (-11; proti Bucsu) in lahko Dolphins (-12; proti Raiderjem). Težko je verjeti, kako ima nekdo veliko zaupanje v povsem nove Buffalo Bills, potem ko so le pokazali za nacionalno televizijo v petek zvečer, ko so izgubili na Denver Broncos, ker ima 7,5-oddelek prednost doma.Vendar se zdi, da ustvarjalci kvot niso popolnoma iz novih računov, saj jim je prav tako še enkrat bolj naklonjen touchdown v nekaj dneh 11. Zavetje v povsem novem Orleansu je bilo letos odlično, vendar je bolj dovzetno za vaše delo na kot vozovnica.

10bet promocijska koda – Kako staviti na svež Super Bowl

Edina stvar, o kateri bi morali skrbeti, je odlična potencialna zaščita za zadnja vrata. Za več profesionalnih napovedi lige NFL je tukaj nekaj izbir Putting on News neposredno in proti popolnoma novemu razponu za tretji korak meseca. Popolnoma novi Lions nikoli ne bodo preprosti, toda to je skupina Cowboys, ki išče velik povratek. Sveži Cowboysi so poleg tega, da so premagali enako ekipo Lions v naslednji polovici zgodovinske sezone tudi v Dallasu. To je slaba novica za Ryana Fitzpatricka, ki se je po ostri bitki izven sezone, ko je bil na Jetsih nemoten, močno boril že od vstopa.

NFL 7. dan

Spodaj je nekaj pregledov, kako izkoristiti izpostavljenost – ponudbe 100-odstotne brezplačne stave za razumevanje tega procesa. Stave na vaš NFL bodo temeljile na tem, čeprav njihova matična 10bet promocijska koda država dovoljuje stave. Za posameznike, ki so tudi v prijateljski državi glede športnih iger na srečo, vključno z Las Vegasom ali New Jerseyjem, je samo vprašanje prenosa in lahko se odločite za odlično športno stavnico v okrožju.

10bet promocijska koda

Zelo, v številnih pomenih, da se je nadaljevalo čudno, nepredvidljivo igralsko leto. Geno Smith je igral dovolj dobro pri Steelersih, da je izsilil podaljšek. Poleg tega pa je Jameis Winston prvič uspel v zadnjem Saints’u, ko je vrgel na 279 m in lahko 4 TD. V torek zvečer se Winston sooči z zaščito, ki omogoča 292.korak 3 števcev prehodov in vi boste skupno 433,2 metra za vsak dogodek.

Nfl Boljše stave za lasten mesec 6

Oddsmakers je gospodinjske organizacije ocenil nekoliko bolj kot nasprotniki v mesecu 7. Znotraj tekmovanja Quand Sportsbook’s Prime ten igralci naletijo na kreditni seznam sedmih domačih skupnosti kot najljubših iger na srečo, daleč največ, kar smo srečali v tem tekočem letu. NFL computers picks so napovedi, ki jih ustvarijo računalniške formule, s katerimi se seznanite z različnimi točkami, kot so rezultati strank, profesionalna analitika in morda zgodovinske raziskave.

Morda ste ugotovili, da so imeli rezultati po 14. dnevu primarni vpliv mehurčkov na možnost, da si lastite 15. teden.Najnovejša sezona lige NFL se preseli v nekajdnevne naloge, ki imajo vznemirljiv rekord in več močnih priložnosti za 2. mesec lige NFL. Začnejo se z napetim AFC vzhodnim obračunom za četrtkov večerni nogomet med Dolphins in vi boste stroški znotraj Miamija in se končajo v Philadelphii, kjer Kirk Cousins ​​in tudi novi iskani Falcons preizkušajo sveže Eaglese.

Nfl Kvote Za Week cuatro

Novi Brownsov varnostnik je le eden od strokovnjakov lige NFL, prav tako pa je napad ekipe prejel najnovejše dvigalo z grizli veterinarjem Joejem Flaccom na vrhu, kako. To je bistvenega pomena – imejte tako prednostne tekme, vendar je tukaj najboljša stava Browns v gosteh. Forex trgu je pomembno samo to, komu zmaga določena igra, morda ne kako gre, kakšni so okviri, sicer pa je ekipa favorizirana. Možnosti za denarno stavo odražajo novo predvideno verjetnost donosnosti na skupino in določajo vaš lastni zaslužek. Na primer, če je za skupino značilna verjetnost -petsto, potem ima visoko verjetnost dobičkonosnosti, vendar bi imela skupina, ki ima +osemsto kvot, veliko manjšo verjetnost dobičkonosnosti. Stave nad/nižje od NFL zajemajo predvidevanje, če bi bile vse stvari v odlični spletni igri morebiti bolj sicer nižje od fiksnega števila.